Det internationale ridestævne FEI Dressage World Cup starter om få timer i hallerne i Herning, hvor programmet for de næste fem dage både byder på dressur, springning og en stor World Cup-messe.

Der er gratis adgang til World Cup-messen i PAVO-arena M alle dage. Den åbner torsdag, og det betyder også, at man kan følge alle de spændende konkurrencer inde i PAVO-arena M, samtidig med at man får luftet sit shopping-gen, lyder det i en pressemeddelelse fra arrangørerne.

De knap 55 udstillere ser frem til at tage imod gæsterne, når messen åbner torsdag. Udstillerne er klar med specielle tilbud, gode råd, og masser af nyheder indenfor ridemode og udstyr. Udstillerlisten rummer også flere fodereksperter, forhandlere af hestetransportvogne og -trailere, wellness og træningsmaskiner med meget mere.

Hestemediet er naturligvis også at finde under World Cup-stævnet. Mød os blandt andet på vores stand: M9841.

Hestemediet er garant for læsestof under World Cup-stævnet i Herning. Find standen med alle aviserne i PAVO-arena M fra torsdag klokken 9.00, hvor standen nok skal være helt klar. Foto: Anne-Louise Riis Mogensen

Hestemediet er garant for læsestof under World Cup-stævnet i Herning. Find standen med alle aviserne i PAVO-arena M fra torsdag klokken 9.00, hvor standen nok skal være helt klar. Foto: Anne-Louise Riis Mogensen

Trænger man til en pause og lidt at styrke sig på, er der forskellige madboder og café områder inde i PAVO-arena M og inde i Jyske Bank Boxen. Der er et varieret udbud af streetfood, sandwich, grillmad og en pølsevogn samt kaffevogne placeret rundt omkring på området.

Masser af konkurrencer

Messens åbningstider torsdag til lørdag er 9.00 til 19.30 - søndag 9.00 til 16.00 - samtidig kan man følge konkurrencerne inde i PAVO-arena M, hvor der er spændende springkonkurrencer for ponyer og heste torsdag, mens der fredag også afvikles to dressurkonkurrencer i hallen. Det samme kan man opleve lørdag, mens der udelukkende er springkonkurrencer inde i PAVO-arena M søndag.

Vil man gerne se alt det spændende, som sker inde i Boxen, så er der gratis adgang onsdag, torsdag og søndag. Vil man opleve World Cup dressur, de store 3-stjernede dressurklasser samt den medrivende Sixbar og Stutteri Ask Grand Prix i springning, kræver det billet til Boxen fredag og lørdag.

Se hele programmet på Equipe.